Retorikkurser och presentationsteknik i Stockholm

I Stockholm ger vi alla våra olika retorikkurser och det är också i Stockholm vi har flest datum för våra öppna kurser. Samtliga retorikkurser finns också i Göteborg och Malmö, och de mest efterfrågade finns även i Karlstad, Linköping, Luleå, Umeå och Västerås.

Något som utmärker de flesta av våra öppna retorikkurser är våra små grupper på max sex deltagare. Det gör att du som deltagare alltid blir sedd, får tid att reflektera, fråga, öva och få feedback. Vill du läsa mer? Längst ner hittar du korta beskrivningar och länkar.

Är ni en hel grupp från ditt företag så skräddarsyr vi självklart gärna en retorikkurs åt er. Då kan innehåll, upplägg och gruppstorlek anpassas efter era önskemål. Det kan vara allt från en föreläsning på ett par timmar för en stor grupp till en övningsinriktad utbildning på fyra dagar. Och så klart alla tänkbara varianter där emellan.

Hör av dig till oss och berätta vad du är ute efter så återkommer vi med förslag!

Missa inte heller våra webbutbildningar om man inte vill gå en kurs där man träffas fysiskt eller vill slippa att resa.

Populära öppna utbildningar

> Praktisk retorik

Utbildningen i praktisk retorik är till för dig som på allvar vill få folks uppmärksamhet när du talar, presenterar eller argumenterar för något.

> Presentationsteknik

Presentationsteknik är en utbildning som fokuserar på hur du ska få fram ditt budskap och få lyssnarna att lyssna intresserat.

> Våga tala inför grupp

Behöver du hålla presentationer men känner att nervositeten sätter stopp för det? Då kan ”Våga Tala inför grupp” vara en retorikkurs för dig.

> Presentation skills (in English)

Presentation skills is the English version of our popular speaker training course (Presentationteknik) – a course for people in various professions.