Retorikkurser och Presentationsteknik i Karlstad

I Karlstad erbjuder vi våra mest efterfrågade utbildningar inom presentationsteknik och retorik som öppna utbildningar för dig som vill kunna anmäla dig enskilt. Något som utmärker våra retorikkurser är våra små grupper på max sex deltagare. Det gör att du som deltagare alltid blir sedd, får tid att reflektera, fråga, öva och få feedback.

Vill du läsa merså hittar du datum för Karlstad samt länkar längre ner på denna sida.

Söker du en öppen retorikkurs som ska vara helt på engelska? Eller som ska vara inriktad på att lära sig hantera kraftig nervositet vid tal och presentationer? Öppna kurser med dessa inriktningar erbjuder vi just nu inte i Karlstad utan Göteborg är närmsta ort och dessa kurser finns även i Stockholm och Malmö.

Är ni en hel grupp från ditt företag så skräddarsyr vi självklart gärna en retorikkurs åt er. Då kan innehåll, upplägg och gruppstorlek anpassas efter era önskemål. Det kan vara allt från en föreläsning på ett par timmar för en stor grupp till en övningsinriktad utbildning på en till fyra dagar. Och så klart alla tänkbara varianter där emellan. Hör av dig till oss och berätta vad du är ute efter så återkommer vi med förslag!

Missa inte heller våra webbutbildningar som är helt på distans.

Populära utbildningar

> Praktisk retorik i Karlstad

12-14 april och 14-16 november (2023).

> Presentationsteknik i Karlstad

24-25 april och 25-26 september (2023).

Fler datum kommer att läggas till om utbildningarna blir fullbokade. Om datumen inte passar dig så kontakta oss gärna så skickar vi information när det tillkommer nya datum.

info@retorikutbildning.se

I nuläget är det de mest populära utbildningarna i retorik och presentationsteknik som vi erbjuder som öppna intensivutbildningar i Karlstad. Samtliga våra utbildningar finns även vi som företagsanpassade utbildningar om ni är en hel grupp som vill gå.