Kontakta oss

Allt går inte att skriva på en hemsida så om du har några frågor eller vill ha ett offertförslag - hör av dig!
Kursanmälan kan du antingen göra via vårt formulär eller genom att ringa till oss.info@retorikutbildning.se

08-410 040 07

Postadress

Retorikutbildning.se Sverige AB
Sturehillsvägen 23
117 56 Stockholm

Har du frågor?

Maila oss eller skicka din fråga till oss via vårt formulär.Genom att skicka in min förfrågan samtycker jag till att Retorikutbildning.se Sverige AB sparar och hanterar mina uppgifter för att kunna handlägga min förfrågan. Uppgifterna delas aldrig med andra företag och du kommer inte att få nyhetsbrev.

Praktisk information

Priser och fakturering

Fakturan skickas när utbildningen är avslutad och ska betalas inom 30 dagar. Alla priser på hemsidan är exklusive moms. Om ni vill att vi ska fakturera i förväg så ordnar vi det, men säg till i så fall för annars är den normala rutinen att det sker efter att utbildningen är avslutad.

Avbokningsregler

Du kan avboka din plats på en utbildning helt kostnadsfritt fram till 5 veckor innan utbildningen startar. Avbokar du med mindre än 5 veckor kvar till kursstart så debiterar vi hela kursavgiften, dock får du 50 % rabatt om du bokar samma kurs igen, vid ett senare tillfälle. Det är alltid ok att överlåta din plats till exempelvis en kollega utan extra kostnad.

Om en situation liknande den under pandemin skulle uppstå och myndigheterna skulle avråda från möten, folksamlingar och resande, så är det alltid avgiftsfritt att avboka.

Bokningsbekräftelse

I anslutning till anmälan skickar vi dig en bekräftelse där även praktisk information kring utbildningen ges.

Kurslokal

Våra öppna utbildningar hålls alltid i lokaler centralt beläget i respektive stad dit det ska vara enkelt att ta sig oavsett hur man reser.

Lunch/fika

På öppna utbildningar ingår fika och lunch.

Kursmaterial

Till varje kurs kommer du att få utbildningsmaterial på svenska, eller engelska om det är en kurs som ges på engelska.

Inställd utbildning

Vi undviker i möjligaste mån att ställa in utbildningar, men av både pedagogiska och ekonomiska skäl behöver en utbildning ha ett visst antal deltagare anmälda för att kunna bli av. Om en utbildning ställs in meddelar vi dig senast 3 veckor före kursstart men oftast betydligt tidigare än så. Om det som under pandemin skulle komma råd eller krav från myndigheter om att ställa in så kan det ske med kortare varsel.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar.